Introducere
De mii de ani domneşte un război crunt între vampiri şi vârcolaci. Acest război nu este purtat doar pentru teritoriile de vânătoare, ci şi pentru stăpânirea lumii. Războiul dintre vampiri şi vârcolaci continuă acum şi pe internet. Participă şi tu la luptă de partea uneia dintre tabere!

sus

Principiul jocului
Pentru a juca MonstersGame nu ai nevoie decât de o conexiune la internet şi un browser (ex. InternetExplorer). Dă click pe butonul „Înregistrare“ şi decide dacă vrei să te alături clanului vampirilor sau clanului vârcolacilor. Înregistrarea este cât se poate de simplă, nu te costă nimic şi nu obligă în niciun fel.

După înregistrare te vei afla pe pagina „Statut“ a personajului tău. Aici găseşti toate informaţiile importante legate de personajul tău, precum şi link-ul tău, cu ajutorul căruia poţi merge în căutare de victime pe tot cuprinsul internetului. De exemplu, poţi trimite acest link prietenilor tăi, poţi să îl introduci pe pagina ta personală sau îl poţi folosi ca semnătură pe forumurile de discuţii. Dacă o presupusă victimă accesează link-ul tău, aceasta va fi muşcată de către tine! La fiecare muşcătură ( ca vampir), îi sugi victimei tale 1-3 litri sânge, respectiv devorezi 1-3 kilograme carne (ca vârcolac). În plus, aceeaşi sumă va fi trecută în contul tău de aur. În cazul în care victima se înregistrează, atunci ai creat un nou vampir, respectiv vârcolac. Pe lângă aceasta, ţi se acordă 25% din pradă pentru fiecare victimă muşcată de personajele create! Îndată ce personajul creat de tine ajunge la nivelul 3, primeşti 50 aur şi un punct experienţă! Poţi folosi aurul pentru îmbunătăţirea însuşirilor personajului tău sau pentru a-ţi construi un adăpost sigur care să te protejeze de rasa inamică.

Pe lângă vânătoarea de pe internet poţi să şi ataci direct alţi jucători ai rasei inamice şi să le furi aurul. Mai multe informaţii găseşti la "Statut".

sus

Screenshot-uri

Screenshot #1 Screenshot #2 Screenshot #3 Screenshot #4 Screenshot #5 Screenshot #6 Screenshot #7

Statut
Aici găseşti toate informaţiile necesare referitoare la pesonajul tău, ca de exemplu câte prăzi ai capturat deja şi cât aur ai la dispoziţie. De asemenea, poţi vizualiza o statistică detaliată a războaielor purtate de tine cu rasa inamică. Pe lângă aceasta, ai posibilitatea să vezi personajele pe care le-ai creat deja, precum şi atributele personajului tău care sunt prezentate detaliat în continuare:
Putere
Cu cât puterea ta este mai mare, cu atât mai multe daune poţi cauza adversarului tău în cazul unui atac reuşit.
Apărare
Cu cât nivelul tău de apărare este mai înalt, cu atât mai des vei reuşi să respingi cu succes atacul inamic sau să parezi loviturile.
Îndemânare
Acest atribut sporeşte şansa pe care o ai de a-ţi ataca inamicului în timpul războiului.
Anduranța
Anduranţa stabileşte cât de multe daune suferiţi DACĂ sunteţi lovit de inamic şi vă permite de asemenea să luptaţi mai mult şi cât mai eficient.
Dexteritate
Cu cât mai înalt este nivelul dexterităţii tale, cu atât mai mult succes ai în a da de urma inamicului tău şi în a pătrunde în adăpostul inamic, atunci când ataci adversarul!
Experienţă
În urma războielor purtate cu rasa inamică primeşti puncte de experienţă atunci când îţi măsori puterile cu adversari care se află la acelaşi nivel ca tine sau unul mai înalt. Atunci când, ca luptător mai slab, înfrângi unul mai puternic, primeşti 2 puncte de experienţă. Când ai suficientă experienţă, o parte din loviturile ţintite are inamicului sunt absorbite. Atunci când ai acumulat suficiente puncte de experienţă treci la următorul nivel superior.
Energia vitală
Energia vitală arată în ce condiţie fizică se află personajul tău. Aici ţi se arată mereu valoarea maximă şi valoarea actuală. Eşti pe deplin pregătit să intri în luptă atunci când ambele valori sunt egale. Energia vitală se reface însă cu timpul (10 puncte de energie vitală pe oră), atunci când eroul tău se odihneşte. Mai târziu în joc va fi posibil să cumperi cu aur poţiuni vindecătoare cu ajutorul cărora să îţi sporeşti energia vitală rapid!

sus

Realizări
Multe activităţi par a fi simple, dar să le stăpâneşti complet este o provocare. Stăpânirea unei activităţi în MonstersGame este recompensată cu realizări, dar există de asemenea, realizări speciale, care sunt acordate dacă aţi completat o sarcină unică. Cea mai bună parte este că realizările nu sunt pur şi simplu inutile decoraţiuni sau boostere, ego-ul poate fi utilizat adesea pentru a îmbunătăţi şansele în timpul unei bătălii

Multe dintre realizări în MonstersGame acordă un bonus care poate fi utilizat în anumite circumstanţe, în timp ce altele doar vă acordă un titlu special fără puteri speciale (aceste titluri sunt vizibile numai in câteva zone selectate în joc).

Utilizarea realizărilor în mod eficient este importantă, trebuie să ştiţi cum funcţionează şi cum pot fi activate.

Fiecare jucător poate să aibă un număr nelimitat de realizări. Deşi multe dintre acestea pot acorda un bonus, ele nu sunt activate automat. Pentru a activa o realizare şi să profiţi de bonusurile sale, trebuie să se adauge realizarea în aşa-numitele seturi pe care le găsiţi in zona de gestiune realizări (element din meniul principal "realizări"). Jucătorii Premium beneficiază de două seturi iar cei non-Premium doar de unul.Fiecare jucător poate deţine până la 5 seturi proprii. În fiecare set se pot stoca până la 5 realizări şi numai un set poate fi activ la un moment dat, astfel încât este posibil să aveţi active maxim 5 realizările simultan (De asemenea, vă puteţi crea seturi cu mai puţin de 5 realizări!).

În secţiunea de sus a zonei de gestiune a realizărilor toate seturile disponibile în prezent sunt afişate ca butoane. Numărul din spatele numelui indică cât de multe realizări conţine setul respectiv în prezent. Butonul pentru setul curent selectat are o bordură roşie şi seturi activate, are o zonă roşie strălucitoare, sub nume în partea de jos.


Fig. 1: Set activ (partea stângă), Setul curent selectat (mijloc), Inactiv, set neselectat (partea dreaptă)


Fig. 2: Un set activ care a fost selectat și este afișat

Direct sub aceste butoane, veţi observa un grup de 3 pictograme:Pictograma de pe partea stângă poate fi folosită pentru a activa un titlu (a se vedea mai jos). În centru vedeţi detalii pentru setul curent selectat. Pictograma din dreapta poate fi utilizată pentru a elimina o realizare (sau un titlu) din setul selectat În setul selectat vedeţi statutul său (activ/inactiv) şi puteţi activa, dezactiva sau modifica numele său. Numele poate fi modificat în orice moment şi este vizibil numai pentru tine. Aveţi posibilitatea să afişaţi detaliile setului, lucru ce nu vă permite să faceţi modificări la setul de sine, dar afişează detaliile sale într-un mod clar.

În ecranul de set veţi găsi o listă completă a realizărilor tale, indiferent dacă sunt sau nu sunt conţinute într-un set. Dacă mutaţi cursorul mouse-ului peste pictogramă, realizările asociate cu acesta vor fi afişate. Făcând clic pe realizare va fi afişată în fereastra de previzualizare din partea dreaptă. Dacă doriţi să adăugaţi o realizare setului curent selectat, fie clic pe pictograma micuță a realizării şi apoi pe un slot gol în set, fie puteţi pur şi simplu adăuga cu butonul "Adaugă" din secţiunea de previzualizare.

Numai realizările dintr-un set activ vă acordă bonusuri în joc.

Fără îndoială veţi acumula rapid cel puţin 5 realizări. Astfel, este important să se ia în considerare faptul că realizările pot fi deplasate de pe un set pe un altul în orice moment. Unele realizări te ajută în timpul luptei, îţi oferă o reducere în magazin sau atunci când îţi antrenezi atributele şi aşa mai departe... Prin urmare, este ideal să creezi mai multe seturi diferite care pot fi schimbate rapid şi uşor.

ANUNŢ: Sunt realizări cu efecte care persistă în timp. Dacă dezactivezi o astfel de realizare înainte de încetarea activităţii sale, vei pierde întregul bonus oferit de acea realizare. De exemplu, dacă ai activat o realizare care reduce durata vânătorii şi în acest timp ai dezactivat această realizare, vânătoarea va necesita perioada normală de timp pentru finalizarea sa.

Înapoi

Mesaje
Aici poţi să trimiţi mesaje altor personaje precum şi să citeşti şi să răspunzi la mesajele primite. Pe lângă aceasta, aici poţi vedea rapoartele de atac şi apărare în urma războaielor purtate cu rasa inamică.

sus

Adăpost
Cu aur poţi să-ţi construieşti aici un adăpost sigur. Poţi să-ţi construieşti o clădire şi un zid, să faci un drum şi să modifici împrejurimile după bunul plac. Cu cât mai multe îmbunătăţiri ai adus clădirii şi zidului tău, cu atât mai greu îi va fi adversarului tău să îţi dea de urmă !

sus

Oraşul
Negustorul de arme În oraş poţi să vizitezi negustorul de arme. De la el poţi să cumperi arme, armuri, inele şi alte produse, ca de exemplu o poţiune vindecătoare cu care recâştigi energia vitală pierdută!
Inele
Există diverse categorii de inele. În cazul inelelor care măresc rezultatele obţinute la vânătoarea de oameni sau prada în aur obţinută în luptă, este utilizat întotdeauna cel mai bun inel aflat în posesia ta. În cazul inelelor care îţi îmbunătăţesc valorile atributelor tale în luptă, au utilitate doar inelele cu cel mai înalt nivel. Fiecare inel este numărat o singură dată, indiferent câte inele din acea categorie posezi! Cel mai indicat este să ai în inventarul tău un inel pentru vânătoarea de oameni, un inel pentru prada în aur precum şi 2 inele diferite care îţi îmbunătăţesc valorile atributelor. Cumpără-ţi mereu cel mai bun inel din categoria respectivă!
Amulete:
Sunt disponibile diferite modele de amulete, care pot fi cumpărate de la negustor, o dată ce ai atins nivelul 30; aceste amulete funcţionează doar dacă sunt purtate, prin urmare, active. Unele amulete te ajută să ai mai mult noroc în timpul vânătorilor, altele cresc viteza de regenerare a energiei personajului tău, iar altele pot influenţa rezultatele unei bătălii în diferite moduri. Dedesubt veţi găsi o descriere generală a amuletelor disponibile.
Amuleta protecţiei străbunilor
Dacă eşti atacat şi învins de un inamic mult mai puternic, un străbun îţi va sări în ajutor mai repede decât în mod normal şi va vindeca mai multe pagube decât în circumstanţe obişnuite.
Amuleta orientării (disponibilă doar pentru jucători Premium)
În timp ce porţi această amuletă, vei evita instinctiv eventualele greşeli şi şansele tale de succes vor creşte.
Amulete de regenerare (trei tipuri disponibile)
Jucătorul primeşte un bonus nivelo-dependent care este adăugat regenerării normale şi care creşte în mod semnificativ regenerarea totală.
Amuletele panicii (Varianta de argint/usturoi sunt disponibile pentru rase, aceste amulete putând fi achiziţionate şi folosite de jucătorii Premium)
Dacă porţi această amuletă şi eşti atacat, există posibilitatea ca magia puternică a amuletei să alunge oponentul de la locul bătăliei. Dacă puterea amuletei este dezlănţuită, lupta nu are loc la modul propriu-zis, dar perioada de aşteptare de 5 minute se aplică pentru ambii jucători, fiind necesare 12 ore pentru un atac asupra aceluiaşi jucător!
Amulete carismatice (sunt disponibile nouă modele diferite)
Câştigătorul unei lupte primeşte un bonus special atunci când poartă aceste amulete, deoarece amuleta atrage spectatori la locul luptei. Aceştia pierd aur, care este adăugat în contul câştigătorului. Aurul bonus NU este scăzut din contul jucătorului care pierde, deoarece provine de la spectatori.
Amuleta perfecţiunii (disponibilă doar pentru jucătorii Premium)
În timp ce porţi această amuletă NU vei da greş nicodata în timpul vânătorilor de oameni. Doar imaginează-ţi cum ar fi să nu te mai împiedici de pubele sau să te loveşti de stâlpi!
Amuletă a experienţei
Această amuletă îţi poate oferi un bonus de experienţă în timpul vânătorilor de oameni deoarece spiritele străbunilor te vor ghida; cu cât este mai mare oraşul, cu atât va fi mai mare şi bonusul de experienţă.
Amuletă de empatie animalică
În timp ce porţi această amuletă, ai şansa de a slăbi santinela inamicului. Această slăbiciune se aplică ambilor jucători, dar jucătorii care sunt atacaţi şi nu au santinela vor avea şansa de a vrăji santinela atacatorului care se va întoarce împotriva stăpânului şi va lupta contra acestuia. În orice caz, santinela va ataca slăbită!
Amuletă ancestrală blestemată
Această amuletă induce în eroare străbunii într-atât, încât pot ajunge să vindece atacatorul în locul victimei. Deci, dacă ai nişte “prieteni speciali” pe care ai vrea să te răzbuni, aceasta amuletă este făcută pentru tine. Ea poate fi folosită o singură dată; după folosire ea dispare automat din inventar.
Cimitir Poţi să-ţi iei o varietate de joburi la cimitir pentru a câştiga aur; totuşi, cât timp personajul tău munceşte, el/ea nu poate face altceva. Poţi să munceşti pentru cel mult 12 ore, o dată. Alegi cât timp vrei să munceşti şi dai click pe o piatră funerară unde ţi-ar plăcea să începi munca. Dacă eşti norocos,, poţi găsi un obiect (o armă, o armură, un inel, o poţiune sau o amuletă) sau poţi găsi câteva Cristale de Sânge. După ce ai terminat munca, primeşti salariul pentru munca efectuată şi poţi munci din nou, dacă doreşti. Personajul tău este remunerat mai bine pentru munca efectuată la cimitir, pe măsură ce nivelul lui/ei creşte; cu cât jobul este mai bun, cu atât eşti remunerat mai bine pentru fiecare oră muncită! Paznic Atunci când personajul tău ajunge la nivelul 5 poţi să îţi procuri propriul tău paznic. Poţi alege dintre peste 20 de paznici diferiţi. Asemenea personajului tău, poţi să îţi antrenezi paznicul pentru a-i îmbunătăţi atacul, apărarea şi rezistenţa. Fiecare paznic are o valoare de bază individuală pentru fiecare dintre atributele enumerate. Pentru a creşte această valoare de bază trebuie să plăteşti 1 aur pentru primul punct, pentru al doilea punct 4 aur, ş.a.m.d. Când paznicul are o valoare de bază de 3, pentru a ajunge la 4 te costă 1 aur, pentru 5 prin urmare 4 aur, ş.a.m.d. Dacă valoarea de bază este de 10, pentru a ajunge la 11 te costă doar 1 aur, pentru 12 prin urmare 4 aur, ş.a.m.d. Cu cât mai scump este paznicul, cu atât mai ridicată este valoarea sa de bază. Poţi să îţi concediezi paznicul atunci când doreşti să îţi cumperi un paznic mai scump şi mai puternic. Ţi se va restitui atunci preţul iniţial la care ai cumpărat paznicul, însă aurul pe care l-ai investit în antrenamentul paznicului tău nu va mai putea fi recuperat. Paznicul tău ia parte automat la toate luptele tale, mărindu-ţi astfel puterea de luptă!

Lăcaşul străbunilor Odată ce personajul tău a ajuns la nivelul 20, îţi poţi provoca la duel străbunii rasei tale în lăcaşul străbunilor. Dacă treci cu brio de această probă, străbunul te poate instrui într-o nouă deprindere specială, sau, în cazul în care ai deja o deprindere specială, o poţi aprofunda în continuare prin antrenament. Fiecare rasă are 4 deprinderi speciale. Începând cu nivelul 20 eşti demn să înveţi o deprindere specială, după nivelul 40 două, după nivelul 60 trei şi după nivelul 80 pe toate patru. Poţi să îţi provoci străbunii la luptă o singură dată zilnic. Pentru fiecare măsurare de forţe străbunul pretinde de la tine o cantitate de aur. Cu fiecare măsurare de forţe reuşită creşte şi cantitatea de aur pretinsă. Deprinderile speciale pot fi folosite în luptă, însă numai contra adversarilor care au ajuns la nivelul 20 sau peste acest nivel.

Pentru vampiri există următoarele deprinderi speciale:

Beţia sângelui GraficăDeprinderea „beţia sângelui“ îi conferă vampirului tău o putere nemaipomenită. (Per nivel +5 putere)

Sosie GraficăDeprinderea “sosie” permite vampirului tău să apară în două locuri diferite în acelaşi timp. (Per nivel +5 îndemânare)

Tenacitate GraficăDeprinderea “tenacitate” îi conferă vampirului tău o rezistenţă şi tenacitate nemaipomenite. (Per nivel +5 rezistenţă)

Înveliş de piatră Grafică Deprinderea „înveliş de piatră“ îl face pe vampirul tău imun la acţiunea armelor şi îi sporeşte totodată puterea de apărare. (Per nivel +5 apărare)Pentru vârcolaci există următoarele deprinderi speciale :

Sălbăticie GraficăDeprinderea „sălbăticie“ îl transformă pe vârcolacul tău în cea mai de temută fiară sălbatică. El va dispune în acel moment de o forţă incredibilă. (Per nivel +5 putere)

Reflexe GraficăDeprinderea “reflexe” îi permite vârcolacului tău să mişte cu iuţeala unei săgeţi. (Per nivel +5 îndemânare)

Distrugător GraficăDeprinderea “distrugător” îl face pe vârcolacul tău imun la distrugeri şi îi conferă o rezistenţă nemaipomenită. (Per nivel +5 rezistenţă)

Foc GraficăDeprinderea “foc” îl face pe vârcolacul tău de neatins şi îl intimidează pe adversar. (Per nivel +5 apărare)

back to top

Incursiunea de pradă
Aici poţi să mergi într-o incursiune de pradă, să străbaţi ţinuturile în căutarea unui personaj inamic şi să îl provoci la luptă! Poţi căuta un anume adversar, după numele acestuia, sau să cauţi orice alt adversar la întâmplare. Atunci când câştigi o luptă, îi poţi fura adversarului între 5% şi 10% din cantitatea lui de aur. Adversarii pot fi atacaţi cel mult o dată în decursul a o oră, poţi ataca acelaşi adversar cel mult la fiecare 12 ore! Jucătorii a căror energie vitală a scăzut sub 25 nu mai pot face faţă la lupte şi trebuie să aştepte până când şi-au refăcut puterile. Poţi purta o luptă la fiecare 15 minute ( Jucătorii Premium la fiecare 5 minute). Nu este permis ca energia ta vitală să scadă sub 1, indiferent de felul în care să sfârşeşte lupta. Pentru fiecare luptă împotriva unui jucător situat la acelaşi nivel sau unul mai înalt decât al tău primeşti un punct de experienţă! Dacă înfrângi un adversar situat la un nivel mai înalt decât al tău, primeşti 2 puncte de experienţă. Pentru lupte foloseşte mereu cea mai bună armă şi cea mai bună armură pe care o ai în inventar şi poartă cele două inele cu cel mai înalt nivel !

Poţi de asemenea să te duci la vânătoare de oameni, vei primi prada, aur, experienţă şi poate câteva Cristale de Sânge dacă eşti norocos. Poţi să te duci la vânătoare de oameni 1 oră/zi (2 ore/zi ca utilizator Premium). În timp ce eşti la vânătoare, nu poţi face nimic altceva, ca de exemplu să-ţi antrenezi personajul sau să cumperi obiecte de la negustor.

sus

Clan
În MonstersGame vampirii şi vârcolaci se pot alătura şi forma propriile lor clanuri. Prin intermediul butonului „Clanuri“ din meniu poţi fie căuta clanuri, pentru a li te alătura, fie, îndată ce personajul tău a ajuns la nivelul 3, să întemeiezi propriul tău clan. Atunci când te-ai alăturat unui clan sau ai înfiinţat propriul tău clan, beneficiezi de diverse opţiuni folosindu-te de butonul „Clanuri. din meniu. În calitate de administrator al clanului poţi accepta noi membrii, stabili anumite drepturi şi elimina membrii. De asemnea, poţi să extinzi domiciliul clanului. Cu cât mai extins este domiciliul clanului tău, cu atât mai mulţi membrii poţi să primeşti în clanul tău. Pentru ca domiciliul clanului să poată fi extins este nevoie de aur, care poate fi donat de membrii clanului.

Drepturile administratorului Pentru ca să îţi poţi administra mai bine clanul sau pentru ca acesta să poată fi admininstrat mai bine, există acum diverse modalităţi de a stabili drepturi. Respectivele posibilităţi pot fi găsite direct pe pagina drepturilor adminului.

Războaie între clanuri Poţi declara oficial război altor clanuri. Se numără automat victoriile, respectiv înfrângerile, până când se ajunge la finalul războiului dintre clanuri.
Pentru a decla război unui clan, îţi alegi mai întâi, folosind căutarea, un clan căruia doreşti să îi declari război. Selectează o perioadă de timp de 1 – 4 săptămâni şi eşti gata de luptă! La prima adunare a clanului tău, adversarul nu trebuie încă să confirme războiul, însă toate declaraţiile ulterioare de război împotriva acestui clan trebuie să fie mai apoi confirmate de acesta din urmă.

sus

Profil
Aici îţi poţi modifica setările, de exemplu, poţi să compui un text RPG referitor la personajul tău şi un mesaj care va fi afişat victimelor tale atunci când îţi accesează linkul! Dacă eşti posesorul unui cont Premium, poţi să îţi încarci aici propria imagine a personajului tău şi să-ţi schimbi numele de jucător.

sus

Arenă
În arenă poţi să îţi măsori forţele cu mai mulţi jucători, inclusiv cu jucătorii rasei tale. Într-o luptă din arenă sunt valabile doar bonusurile conferite de armă, armură, deprinderile speciale ale străbunilor tăi şi inele. Poţiunile nu au nici un efect în arenă!br /> Luptele din arenă au loc folosindu-se datele personajului tău care erau prezente la momentul înregistrării sau creării unei lupte în arenă. Cu alte cuvinte, poţi să-ţi schimbi echipamentul, atributele şi santinela după înregistrarea într-o arenă şi modificările NU vor afecta rezultatul luptei. Este important să observi că orice modificare a personajului tău după ce te-ai înregistrat într-o arenă nu este luată în considerare când lupta din arenă are loc.


Privire de ansamblu asupra arenei: În “Privirea de ansamblu asupra arenei” vei vedea toate luptele din arenă disponibile. Privirea de ansamblu este organizată după cum urmează: Deasupra vei vedea numele luptei din arenă, cât şi jucătorul care a creat lupta. Mai jos vei vedea termenul limită pentru înregistrare. Lângă acel câmp poţi vedea taxele de participare şi atributele necesare pentru participare. Dacă oricare dintre intrări este arătată cu roşu, înseamnă că nu îndeplineşti cerinţele de participare.

Pentru a face privirea de ansamblu asupra arenelor cât mai clară, când multe lupte în arenă sunt disponibile, sunt diverse culori ce reflectă diverse reguli:

O luptă în arenă deschisă de tine apare întotdeauna deasupra celorlalte. În plus, numele luptelor din arenă pe care le-ai deschis sunt scrise cu un font auriu pentru a putea să vezi imediat dacă sunt suficienţi participanţi sau dacă lupta va avea loc curând.
Luptele din arenă la care eşti înregistrat, dar nu au loc, apar de asemenea deasupra celorlalte, dar pentru asemenea lupte unfont albastru este folosit în locul celui auriu.
Luptele din arenă la care poţi participa imediat sunt arătate - cu un font verde.
Ultimele arătate sunt luptele la care nu te poţi înscrie; scrise cu un font alb sau gri. Alb înseamnă că teoretic te poţi înregistra, dar cel mai probabil ai nevoie de mai mult aur pentru a plăti taxele sau eşti deja înregistrat într-o altă arena. Gri înseamnă că nu îndeplineşti cerinţele necesare înregistrării la lupta din arenă. Îţi poţi îmbunătăţi atributele suficient încât să îndeplineşti cerinţele şi astfel să te poţi înregistra mai târziu în arenă. Luptele din arenă care sunt deja ocupate sunt de asemenea arătate în gri.


Opţiuni când deschizi o nouă luptă în arenă:

Luptele din arenă sunt împărţite în dueluri (doar 2 participanţi) şi turnee (4 sau mai mulţi participanţi). Cele două tipuri de lupte sunt foarte similare şi termenul de luptă în arenă se referă la ambele tipuri.
Opţiuni simple:

Numele luptei din arenă
Aici îi poţi atribui luptei din arenă un nume individual. Numele personajului tău va apărea de asemenea. Numele nu influenţează lupta în sine, dar alegând un nume interesant sau atractiv poţi creşte şansele de a se înregistra destui participanţi.
Numărul de participanţi
Preferi o luptă restrânsă sau un carnagiu brutal între mai mulţi participanţi? Această opţiune poate fi selectată aici! Toţi participanţii sunt plasaţi la întâmplare în una dintre echipe înainte că lupta să înceapă şi în timpul luptei fiecare personaj se luptă împotriva personajelor din echipa adversă.
Opţiuni extinse:
Termenul limită de înregistrare:
Termenul limită de înregistrare determina cât timp jucătorii se pot înregistra pentru lupta din arenă. Dacă arena nu este plină la expirarea termenului limită, lupta este anulată şi toţi jucătorii care s-au înregistrat vor primi o despăgubire pentru taxele plătite la înregistrare.
Dacă numărul necesar de jucători se înregistrează pentru lupta din arenă înaintea expirării termenului limită, lupta din arenă are loc la ora 9 pm (ora serverului).
Cu cât termenul limită de înregistrare este mai mare, cu atât şansele că locurile din arenă să fie ocupate cu numărul necesar de jucători sunt mai mari, dar din moment ce poţi participa la o singură arenă în acelaşi timp, selectând un termen limită foarte mare poate rezulta într-un timp foarte mare de aşteptare dacă nu se înscriu destui participanţi cât mai rapid. Astfel, este foarte important când alegi termenul limită pentru înregistrare!
Taxele de participare:
Taxele pe care trebuie să le plăteşti dacă deschizi sau te alături unei lupte în arenă.
Duelurile pot fi de asemenea setate pentru a nu plăti nici o taxă de înscriere – nu trebuie să plăteşti nici o taxă, dar nu vei primi aur sau puncte de arenă.
Taxele standard pot fi uşor crescute sau micşorate dacă doreşti. Fiecare membru al echipei câştigătoare primeşte dublul taxei pe care a plătit-o când s-a înscris în arenă.
Intervalul atributelor:
Abilitatea ta sau media atributelor este calculată ca media forţei, apărării, îndemânării, rezistenţei şi dexterităţii tale, suma acestor atribute fiind împărţită la 5, rezultatul fiind media atributelor tale.
Valoarea mediei atributelor cerute pentru participarea într-o luptă din arenă corespunde exact cu media atributelor jucătorului care a deschis lupta din arenă. Intervalul atributelor determină cât de mult media atributelor participanţilor se poate abate de la intervalul cerut al atributelor.
Media atributelor tale este arătată pe pagina principală lângă nivelul tău.
Exemplu: Deschizi o luptă în arenă cu media atributelor de 100. Pentru intervalul atributelor selectezi "+/- 10". Doar jucătorii cu media atributelor cuprinsă între 90 şi 110 pot lua parte la luptă.
Cu cât intervalul atributelor este mai mare, cu atât mai mulţi jucători se vor putea înregistra pentru luptă şi astfel vor creşte şansele ca arena ta să se umple şi lupta să aibă loc. În acelaşi timp, un interval mare al atributelor le permite jucătorilor puternici să se înregistreze pentru luptă şi să aibă un avantaj considerabil în faţa altor participanţi.
Cu echipament
Dacă această opţiune este selectată, tot echipamentul (armură, arme, inele) la momentul creării luptei în arenă sau înregistrării pentru luptă vor fi adăugate atributelor personajului în timpul luptei. ATENŢIE: orice bonus oferit de obiecte NU este folosit pentru a calcula media atributelor participanţilor. Astfel, alegând această opţiune poate rezulta într-o distribuţie largă a forţei actuale a personajului, unii jucători putând avea echipament mai bun decât alţii.
Cu santinele
Dacă această opţiune este selectată, orice personaje cu o santinelă vor primi un bonus adăugat atributelor în timpul calculării rezultatului luptei. ATENŢIE: Atributele santinelei NU sunt folosite pentru a calcula intervalul atributelor, astfel ca jucătorii cu santinele mai puternice vor avea un avantaj considerabil faţă de cei care nu au santinela sau au o santinelă slabă. Înainte să te alături unei lupte care are această opţiune selectată, ar trebui să arunci o privire la santinelele celorlalţi jucători înregistraţi!
Cu abilităţile străbunilor
Dacă această opţiune este selectată, toate abilităţile străbunilor sunt luate în considerare pentru a calcula rezultatele luptei din arenă. ATENŢIE: Abilităţile străbunilor NU sunt luate în considerare pentru a calcula intervalul atributelor personajelor, astfel ca jucătorii cu abilităţile străbunilor cele mai bune vor avea un avantaj în faţa celor cu abilităţi slabe. Înainte să te alături unei lupte care are această opţiune selectată, ar trebui să arunci o privire asupra numărului de încercări reuşite ale tuturor celor înregistraţi şi să faci o comparaţie cu propriile tale reuşite pentru a-ţi forma o idee asupra puterii lor!


Puncte de arenă

Pentru fiecare luptă în arenă la care participi vei primi aşa-numitele puncte de arenă. Aceste puncte reflectă performanţa ta din timpul luptei.

Pentru o victorie primeşti în jur de 300 de puncte, o înfrângere valorează 100 de puncte – participarea este cheia, primeşti puncte ÎNTOTDEAUNA. Un modificator este folosit pentru fiecare jucător şi fiecare echipă. Dacă echipă mai puternică învinge, va primi mai puţin de 300 de puncte pentru victorie, pentru că lupta nu a reprezentat o provocare reală. Dacă echipa mai slabă pierde, ea primeşte puţin mai mult de 100 de puncte pentru înfrângere, pentru că a dat ce a avut mai bun în condiţiile unei lupte dezechilibrate. Dacă echipa mai slabă câştigă, ea va primi mai mult de 300 de puncte pentru victorie, din moment ce a fost capabilă să învingă o echipă superioară şi, în acelaşi timp, echipa mai puternică, dar care a fost învinsă va primi mai puţin de 100 de puncte pentru înfrângerea ruşinoasă.....

Punctele de arena sunt folosite în trei moduri diferite pentru a determina succesul tău în arenă. Pentru a vedea statisticile arenei, asigură-te că opţiunea de afişare a statisticilor arenei este activată în setările personajului.
Punctele de arenă totale şi rangurile din arenă
În aceste statistici toate punctele de arenă câştigate în trecut sunt contorizate. Punctele de arenă totale ale tuturor jucătorilor scad zilnic cu un procentaj mic.
Sunt 10 rang-uri, începând cu 10 (având nevoie de îmbunătăţire) şi extinzându-se către 1 (extraordinar de bun). Rang-ul 1 poate fi al unui singur jucător de pe server. Rangul al 10-lea poate fi atins cu uşurinţă de orice jucător care participă ocazional la luptele din arenă. Cu cât rang-ul este mai bun, cu atât este mai greu să-l păstrezi.
Datorită procesului zilnic de scădere a punctelor din arenă, jucătorii inactivi îşi pot pierde rang-ul.
Sezonul din arenă
Un sezon în arenă este un sezon lunar care începe pe data de 1, durând până în ultima zi a fiecărei luni. Punctele de arenă din primele luni nu sunt contabilizate. La sfârşitul fiecărei luni are loc calcularea clasamentului şi se acorda titluri de rang celor mai buni 3 jucători, titluri ce vor apărea la profilul jucătorului.
Tendinţa ta personală în arenă
Dacă ai activată opţiunea de afişare a statisticilor din arenă în setările contului, vei vedea o reprezentare grafică a tendinţei activităţilor tale în forma unei luni. Cu cât luna este mai întunecată, cu atât mai slabă este performanţa ta din arenă întrucât este calculată cu ajutorul algoritmului de tendinţe din arenă.
Această tendinţă se calculează în funcţie de ultimele 30 de zile şi nu se bazează pe lunile calendaristice ca în cazul clasamentului sezonal. De exemplu, pe 15 martie, toate luptele ce s-au desfăşurat după data de 15 februarie sunt contabilizate.
Dacă participi zilnic într-o luptă din arenă timp de 30 de zile şi câştigi mereu, ai o şansă foarte mare să vezi o lună luminoasă la sfârşitul lunii...


După ce lupta din arenă a avut loc, vei pƒ. Nu poţi participa într-o nouă luptă în arenă până când nu colectezi câştigurile tale de la ultima luptă.

sus

Premium
Link-ul "Premium" te conduce către zona de unde poţi cumpăra Cristale de Sânge. La Banca de Sânge poţi folosi Cristalele de Sânge pentru a cumpăra timp de Premium pentru contul tău sau le poţi schimba în aur la o rată dependentă de nivel. Cristalele de Sânge pot fi folosite de asemenea la negustor pentru a cumpăra amulete sau pot fi folosite pentru a-ţi îmbunătăţi arma pe pagina principală (sau de la pagina "Inventarului" dacă este folosită)..

sus

Inventar
De la setările contului poţi selecta afişarea listei obiectelor din inventarul tău pe o pagină separată pentru a economisi spaţiul pe pagina principală. Dacă selectezi aşa, nici un obiect nu va fi arătat pe pagina principală şi orice armă pe care doreşti s-o îmbunătăţeşti trebuie să fie îmbunătăţită de la pagina "Inventarului".

sus

Banca de Sânge
Aici poţi schimba Cristale de Sânge la o rată dependentă de nivel sau le poţi schimba in timp de Premium pentru contul tău. MonstersGame este un joc gratuit, dar dacă devii jucător Premium, jocul va fi disponibil fără reclame (totuşi, putem să-ţi trimitem mesaje personale sau să afişăm mesaje cu informaţii sau oferte, asta nu este o metodă de reclamă!), poţi încărca o imagine proprie pentru personajul tău şi te poţi bucura de multe alte beneficii, de asemenea!
Dacă schimbi Cristale de Sânge in timp de Premium şi nu ai cont Premium sau contul tău Premium este valid pentru 30 de zile sau mai puţin, primeşti un bonus de aur dependent de nivel pentru activarea contului Premium! Bonusul de aur este direct determinat de nivelul tău – bonusul de aur curent, dacă cineva îl aplica, este arătat pe pagina “Premium” şi la Banca de Sânge!

sus

Regulile jocului
§1Jucătorii nu au niciun fel de drepturi de natură legală asupra conturilor de joc.
§2Jucătorii trebuie să urmeze indicaţiile administratorilor forumurilor şi jocului.
§3Spam-ul şi flood-ul link-urilor personale în forumurile de discuţii publice, chat-uri, cartea vizitatorilor, etc., este interzis şi poate aduce cu sine anularea contului.
§4 Farming-ul este interzis şi duce la ştergerea tuturor conturilor implicate (Farming-ul reprezintă atacarea propriilor conturi multiple create sau a conturilor care au fost pregătite de ceilalţi jucători pentru atacul tău, precum şi împărţirea intenţionată de cantităţi mari de aur la alţi jucători). Nu sunt tolerate sub nicio formă asemenea acţiuni!
§5Bug-urile care apar trebuie să fie imediat raportate operatorului de joc. Folosirea intenţionată a unui bug cu scopul de a obţine avantaje personale duce la ştergerea contului.
§6Folosirea de scripturi şi bots, sau a unor programe asemănătoare acestora, duce la ştergerea contului. În categoria scripturi/bots intră programe care execută acţiuni de orice fel, automat, sau manual, prin intermediul untilizatorului, în cadrul unui cont de joc, sau care citesc datele de pe paginile joc. În această categorie intră şi utilizarea de programe de schimbat linkuri şi a tuturor serviciilor de internet care facilitează accesarea automată a linkurilor!
§7Conturile jucătorilor care jignesc alţi jucători şi/sau alţi membrii ai echipei MonstersGame vor fi şterse şi ele.
§8Este interzisă licitarea părţilor unui joc (cont, ş.a.m.d ) pe site-uri cunoscute de licitaţie şi duce la ştergerea contului.
§9Dacă un jucător se autentifică utilizând contul unui alt jucător, fără consimţământul în prealabil al posesorul de drept al contului, aceasta duce la ştergerea contului celui în cauză. Furtul de clan/dizolvările de clan prin fuziuni se pedepseşte de asemenea cu ştergerea contului.
§10Conturile jucătorilor care folosesc nume de personaje/nume de clan/ prescurtări (tag-uri) jignitoare, pornografice, ilegale, cu încărcătură politică şi/sau extremiste de dreapta, vor fi şterse de asemenea.
§11Conturile jucătorilor care compun mesaje/descrieri de profil/clan jignitoare, pornografice, ilegale, cu încărcătură politică şi/sau extremiste de dreapta, vor fi şterse.
§12Hărţuirea altor jucători prin intermediul formurilor este interzisă şi duce la avertisment iar, în caz de repetare, la ştergerea contului. Atacurile repetate care au ca ţintă acelaşi jucător NU trebuie să fie înţelese ca hărţuire.
§13Atragem atenţia în mod expres asupra faptului ca fiecare jucător să îşi publice link-ul pe propria răspundere. Nu ne asumăm nicio răspundere în cazul în care acesta atrage, prin comportamentul său în forumurile publice, chat-uri sau cărţi de oaspeţi, consecinţele corespunzătoare încălcării regulilor respective.
§14Fiecare jucător are voie să utilizeze doar un singur cont. Conturile multiple, duble, farming-ul sunt interzise şi duc la ştergerea conturilor implicate.
§15Atragerea şi recrutarea în scopul aderării la clanuri făcută prin intermediul PM Ingame şi al forumului nu sunt permise! Aceasta se sancţionează cu avertisment, şi în caz de repetare, cu şteregerea contului.
§16Răspândirea sau oferirea de unelte/scripturi/bots de orice fel este interzisă şi duce la ştergerea contului. Vezi şi §6.
§17Toate conţinuturile descrierilor clanurilor sau ale personajelor nu trebuie să distorsioneze cadrele şi paginile jocului (lăţimea maximă admisă 810 pixeli). Este interzisă utilizarea textelor şi a imaginilor fără sens, sau a spaţiilor goale, atunci când aceste conţinuturi serversc doar la lărgirea sau întinderea descrierii şi/sau pentru îngreunarea atacurilor.
§18Descrierea clanurilor sau a personajelor nu trebuie să conţină nume sau informaţii, care pot divulga indentitatea jucătorilor, fără ca acest lucru să se fi produs cu consimţământul jucătorilor în cauză.
§19 Linkurile personale trebuie să poată fi recunoscute ca atare, iar victima trebuie să aibă posibilitatea de a decide singură dacă doreşte sau nu să acceseze linkul respectiv. Utilizarea de URL-uri scurte, popup-uri şi pagini web care activează automat mai multe link-uri este interzisă şi atrage cu sine la ştergerea contului! Link-urile personale trebuie să fie astfel poziţionate, încât link-ul să devină vizibil de îndată ce se trece cu cursorul mouse-ului în dreptul său acestuia.

sus

 

KnightFight
© 2005 - 2021 RedMoon Studios GmbH & Co.KG - Toate drepturile rezervate. Despre joc